top of page
360-fire-logo-color-black.png

Brandweer

360 FIRE biedt als private brandweerdienst een volwaardig operationele brandwacht aan met gediplomeerde brandweermannen! Het 360 FIRE-team is inzetbaar voor allerlei opdrachtgevers zoals productiestudio's, ziekenhuizen, zorginstellingen, theaters, kantoorgebouwen, concertzalen, werven, luchthavens & evenementen! 

fire(1).png
fire(1).png
firefighter.png
quad.png
Brandwacht

BRANDWACHT

Brandwacht op festivalterrein

Hebt​ u nood aan een brandwacht binnen de petrochemie-, de zorg-, de bouw- of de evenementenbranche?

Onze veiligheidsprofessionals voeren hun taken steeds met de nodige zorg en kennis uit. Ze gaan instaan voor een veiligere omgeving en daarvoor ook preventief te werk gaan, door onder andere (brand)rondgangen, controles op de beschikbaarheid en bereikbaarheid van de nodige blusmiddelen enz... 

Brandweer

BRANDWEER

Brandweer te huur

 

360 FIRE biedt u een professionele en operationele brandweerdienst aan die uitgerust en klaar staat voor een eerste interventie in geval van brand.

Maar wij gaan nog een stap verder!

Ons team van professioneel opgeleide brandweermannen voert ook brand preventieve controles en rondgangen uit op en rond de site, campings en parkings. Zo controleren ze ook met regelmaat vluchtwegen, brandgangen, de staat en bereikbaarheid van de aanwezige blusmiddelen en hun bijhorende signalisatie.

Kortom, onze brandweerdienst biedt niet alleen een oplossing voor wanneer het misloopt

maar is eveneens een grote meerwaarde voor de veiligheid van alle betrokken partijen door zijn proactieve en preventieve karakter.

Bevelvoerder

BEVELVOERDER

uitrusting

Een bevelvoerder wordt meestal ingezet bij projectcoördinatie of voor het 'realtime' aansturen van één of meerdere teams van brandweermannen.

 

Hij blinkt uit in kennis, beschikt bovendien over het juiste diploma & een geniet van jarenlange ervaring binnen zijn vakgebied. Hierdoor vormt hij het aansprekingspunt voor al uw veiligheidsvragen

en is hij een leidingsfiguur voor onze professionele brandweermannen.

Quick response team

QUICK RESPONSE TEAM

snel brand interventie voertuig

Niet meteen de nood aan een groot team brandweermannen met een bevelvoerder?

Schakel dan onze ploeg van 2 opgeleide en volwaardige brandweermannen, op een snel interventievoertuig in! 

Het snel interventievoertuig is uitgerust met een sirene en lichten, een watertank en een pomp met schuimtoevoer. Ons Quick Response Team verzorgt de permanentie op uw event. Door hun flexibel en snel karakter zijn zij multi-inzetbaar in druk bezochte zones, doorheen een mensenmassa of op moeilijker bereikbaar terrein. Onze teams zijn ook uitgerust met een basis EHBO uitrusting en walkietalkies voor interne communicatie.

bottom of page