top of page
360-events-logo-color-black.png

Events

De lijn tussen veiligheid en beveiliging is zeer dun, gaande van operationele werking over crowd management, mobiliteit, communicatie, … tot nood- en evacuatie planning. Eén globaal veiligheidsdossier en veiligheidsverantwoordelijke zorgt voor een coherent geheel en leidt tot een integrale veiligheidszorg.

Het beheersen van mensenmassa’s dat is waar het bij ons om draait. Aangezien het gedrag van de menigte, een belangrijke variabele, en gedeeltelijk onvoorspelbaar is, is het goed beheersen van mensenmassa’s in de eerste plaats een pro-actief gegeven, op alle niveaus en in alle situaties.

Verantwoordelijkheden, plannen, procedures en instructies dienen te worden uitgewerkt en geïmplementeerd in de werking van uw evenement en de communicatie met de hulpdiensten. Simulaties en oefeningen zijn dan ook onmisbaar bij grote mensenmassa's.
 

Leuke videobriefings met alle nuttige informatie, interactieve quizen, overal te bekijken en een platform om je vooruitgang op te volgen en een certificaat te behalen. En dit allemaal onder leiding van o.a. ons cartoonfiguur Frieda Festival

imageedit_1_8556272059.png

RESCUE

Bent u op zoek naar EHBO medewerkers voor op uw evenement? 

 

Wilt u iets aan uw brandpreventie doen?

Of liever uw medewerkers zelf opleiden i.v.m. EHBO of veiligheid? 

EHBO

herdenking 200j Slag bij Waterloo
Grand Prix Motorcross Lommel
Opening winkelcentrum Les Bastions
Herdenking 100j Slag bij Passendaele
Reggae Geel
Reggae Geel beveiliging
AFTRSUN muziekfestival
bottom of page