top of page
360-events-logo-color-black.png

Simulatie

keyboard-left-arrow-button.png

Onderzoek toonde aan dat vele ongevallen met mensenmassa's hadden kunnen voorspeld en aldus voorkomen worden door een beter inzicht in de dynamiek van de crowd en de principes van Crowd Science. Het geheel van de studie van Crowd Dynamics, Crowd Density en de menselijke interactie in de crowd wordt vervat in Crowd Science.
De steeds variabele (risico) factoren vereisen een steeds groter wordend multidisciplinaire inzicht en aanpak van ieder dossier. Of het nu gaat om een openbare plaats, transport hub, sportevent, pretpark of eender welk ander evenement Crowd Science biedt inzichten, hierbij zijn Crowd Simulaties in zowel 2D als 3D een efficiënt kwantitatief hulpmiddel.

Simulatie Software

360 betrekt, aan de hand van de krachtige Pedestrian Dynamics software, Crowd Simulatie binnen het Crowd Safety en Crowd Management Plan. Onze SeSaME Crowd Safety Specialisten evalueren en analyseren de te verwachten loopstromen op jouw evenement of in eerder welke andere omgeving. De Simulatie zorgt voor een grote hoeveelheid aan extra details, die essentieel zijn voor een goede Crowd Safety Plan.

PedestrianDynamics.png

Waarom Simulatie?

Crowd Simulatie zorgt voor een meer gedetailleerd en cijfermatig inzicht in de dynamiek van de Crowd en de relatie tussen de Crowd en de site. Verschillende voordelen en toepassingen zijn terug te vinden in:

  1. Site Design Evaluatie

  2. Capaciteitsanalyse

  3. Evacuatie Proces Analyse

  4. Venue Crowd Safety Passport

keyboard-left-arrow-button.png
keyboard-left-arrow-button.png
bottom of page