top of page
360-fire-logo-color-black.png

Fire

Wij bieden als private brandweer een volwaardig operationele brandweer of brandwacht aan voor uw bedrijf of organisatie. Binnen bedrijven ondersteunen we de interne brandweerdienst bij specifieke situaties. Tijdens evenementen en festivals werken we volgens de richtlijnen van de lokale brandweer en staan we al reeds preventief in voor de veiligheid van uw bezoekers en medewerkers.

Of we nu ter plaatse komen met onze Quick Fire Response Team of onze volledig uitgeruste Fire-Pickups, ons Fire Team bestaat uit vak brandweermannen die van onmisbare waarde zijn in the heat of the moment.

Brandpreventiedossier

Iedere werkgever is verplicht om een brandpreventiedossier te voorzien. 360 gaat aan de hand van een audit in uw bedrijf en een op maat gemaakte risicoanalyse, ervoor zorgen dat u een duidelijk beeld en stappenplan krijgt om de werkomgeving nog veiliger te maken.

Conform het KB van 28/03/2014 betreffende brandpreventie op arbeidsplaatsen.

Brandblusmiddelen

Bij ons kan je terecht voor het huren van allerlei soorten brandblusmiddelen. Of het nu gaat over een poeder-/schuimblusser, een CO2-blusser, een blusdeken of een draagbaar model...

Wij hebben ze allemaal gekeurd en met bijhorende pictogrammen voor u klaarstaan!

Al onze brandblusmiddelen zijn los te huren of in combinatie met een op maat gemaakt brandplan of onze private brandweer. 

Brandwacht
business-charts-corporate-259006.jpg
brandblussers.jpg
bottom of page